KookJij

Rog met kappers en hazelnootboter

Een heerlijk rog met kappers en hazelnootboter recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rog met kappers en hazelnootboter te bereiden

Spoel de vleugels schoon en pocheer ze 3 min. in lichtgezouten water. Het water mag net niet koken. Haal de vleugels uit de pan, laat ze uitlekken en bak ze verder gaar in ruim boter in een pan met antiaanbaklaag. Kruid met peper en zout. Haal de vis eruit en laat het bakvocht bruinen tot de typische hazelnootkleur.

Schik de vleugels op borden. Doe de kappers met sap bij de boter en giet de schuimende saus op de vlerken. Serveer onmiddellijk, met gekookte aardappelen, brood of frieten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst