Recept
« Terug naar recepten
Rog met zachte tarwe, handgepelde garnaal en fijne prei
PT35M
Rog met zachte tarwe, handgepelde garnaal en fijne prei
Een heerlijk rog met zachte tarwe, handgepelde garnaal en fijne prei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rog met zachte tarwe, handgepelde garnaal en fijne prei te bereiden
Fileer de rog van het kraakbeen. Vul met de gesneden prei en rol op. Breng op smaak met peper uit de molen, grof zout en wat kerriepoeder. Wikkel individueel in plastiekfolie en laat een 6-tal minuten stomen.
Gaar de zachte tarwe met de kippenbouillon als een risotto.
Schik de risotto in een diep bord. Leg de rog er boven op en werk af met gefruite prei en handgepelde garnalen.
Gaar de zachte tarwe met de kippenbouillon als een risotto.
Schik de risotto in een diep bord. Leg de rog er boven op en werk af met gefruite prei en handgepelde garnalen.