KookJij

Rog met zachte tarwe, handgepelde garnaal en fijne prei

Een heerlijk rog met zachte tarwe, handgepelde garnaal en fijne prei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rog met zachte tarwe, handgepelde garnaal en fijne prei te bereiden

Fileer de rog van het kraakbeen. Vul met de gesneden prei en rol op. Breng op smaak met peper uit de molen, grof zout en wat kerriepoeder. Wikkel individueel in plastiekfolie en laat een 6-tal minuten stomen.

Gaar de zachte tarwe met de kippenbouillon als een risotto.

Schik de risotto in een diep bord. Leg de rog er boven op en werk af met gefruite prei en handgepelde garnalen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst