Recept
« Terug naar recepten
Roggebrood met Passendale, tomatencompote
PT40M
Roggebrood met Passendale, tomatencompote
Een heerlijk roggebrood met passendale, tomatencompote recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roggebrood met Passendale, tomatencompote te bereiden
Voor de tomatencompote: snijd de gekonfijte tomaten in stukjes en meng ze met de fijngesnipperde sjalot en olijfolie.
Breng op smaak met de rode wijnazijn en peper en zout.
Voor de lookmayonaise: breng de lookteentjes aan de kook en verfris ze meteen met koud water. Herhaal dit nog 2 keer, dus 3 keer in totaal. Mix de teentjes onder de mayonaise.
Beleg een sneetje roggebrood met Passendale-kaas, enkele spinazieblaadjes, een lepel tomatencompote en werk af met de lookmayonaise
Breng op smaak met de rode wijnazijn en peper en zout.
Voor de lookmayonaise: breng de lookteentjes aan de kook en verfris ze meteen met koud water. Herhaal dit nog 2 keer, dus 3 keer in totaal. Mix de teentjes onder de mayonaise.
Beleg een sneetje roggebrood met Passendale-kaas, enkele spinazieblaadjes, een lepel tomatencompote en werk af met de lookmayonaise