Recept
« Terug naar recepten
Rolletjes van aubergine met spaghetti
PT60M
Rolletjes van aubergine met spaghetti
Een heerlijk rolletjes van aubergine met spaghetti recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
italiaanse kookcursus
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rolletjes van aubergine met spaghetti te bereiden
Maak eerst de tomatensaus: Pel de tomaten. Draai ze door een groentezeef. Fruit het teentje knoflook in de olie. Voeg de tomaten toe en warm enkele minuten op. Voeg op het einde de fijngescheurde blaadjes basilicum toe. Snijd de aubergine in niet al te fijne plakken. Strooi er zout over en laat 1/2 uur staan. Spoel ze af en droog ze af. Bak de aubergine aan beide kanten en laat ze uitlekken op keukenpapier. Ondertussen kook je de spaghetti beetgaar. Giet de spaghetti af en meng ze onder 1/3 van de saus. Laat dit lauw worden. Leg het mengsel met behulp van een lepel en een vork op de schijven aubergine. Rol ze voorzichtig op. Leg de rolletjes in een ovenschotel, waarin je een laag tomatensaus gelegd hebt. Bestrooi met kaas en zet de schotel 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
kooktan zegt:
bobbeltje zegt: