Recept
« Terug naar recepten
Romig vispotje
PT30M
Romig vispotje
Een heerlijk romig vispotje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
58
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
maison culinaires
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romig vispotje te bereiden
Uitjes en champignons in anti-aanbakpan doen, 20 gram boter en zoveel water toevoegen tot beide groenten onderstaan. Suiker, zout en peper toevoegen en op zacht vuur koken tot water verdampt is. Groenten apart zetten. 40 gram boter smelten, bloem erdoor roeren en 2 minuten laten bakken. Bouillon en créme fraïche toevoegen en tot gladde saus roeren. Saus op zacht vuur 10 minuten laten koken. Saus met zout, peper en citroensap op smaak brengen. Kabeljauw in saus leggen en op zacht vuur laten meestoven tot vis gaar is. Tomaten, uitjes en champignons toevoegen en 2 minuten mee verwarmen. Voor serveren dille erover strooien.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
renato zegt:
Francis zegt:
Syl zegt:
linda1 zegt:
Linda Bergsma zegt: