Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: surprise van puree met opgebakken kabeljauwfilet
PT20M
Dagschotel: surprise van puree met opgebakken kabeljauwfilet
Kabeljauw een heerlijke vis.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: surprise van puree met opgebakken kabeljauwfilet te bereiden
- Aardappelen schillen en in blokjes snijden. deze samen met de pompoen blokjes beetgaar koken. Kabeljauw droog deppen deze goed kruiden en in bloem wentelen bak deze mooi krokant aan in boter. Aardappelen afgieten en pureren voeg de de boter het eigeel en kruiden toe. Meng alles goed onder elkaar. Serveer de puree op bord visjes erboven op en garneer af met peterselie en gemalen tricolore peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.