Recept
« Terug naar recepten
Romige corned beef met komkommer
PT30M
Romige corned beef met komkommer
Een heerlijk romige corned beef met komkommer recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
bert kooij
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romige corned beef met komkommer te bereiden
Kook de aardappelen op de gewone wijze gaar en houd ze warm.
Snijd de komkommer in pinklange en vingerdikke stukken en fruit ze in 5 minuten in wat boter.
Kruid ze onder het bakken met peper, zout en venkel.
Halveer de plakken corned beef en bak ze in een vuuvaste schaal in boter voorzichtig aan beide kanten bruin en krokant.
Doe de aardappels en komkommer erbij, schep het losjes om en overdek het met warme room.
Bestrooi met bieslook of uiengroen en laat het goed warm worden.
Snijd de komkommer in pinklange en vingerdikke stukken en fruit ze in 5 minuten in wat boter.
Kruid ze onder het bakken met peper, zout en venkel.
Halveer de plakken corned beef en bak ze in een vuuvaste schaal in boter voorzichtig aan beide kanten bruin en krokant.
Doe de aardappels en komkommer erbij, schep het losjes om en overdek het met warme room.
Bestrooi met bieslook of uiengroen en laat het goed warm worden.