Recept
« Terug naar recepten
Romige eierragout met ui
PT25M
Romige eierragout met ui
Een heerlijk romige eierragout met ui recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Trudy Kookgraag
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
480 kCal energie
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romige eierragout met ui te bereiden
Eieren in 10 minuten hardkoken. Laten schrikken, pellen en in vieren snijden. Uien pellen en snipperen.
In pan boter smelten. Ui met kerriepoeder ong. 5 minuten zachtjes bakken. Bloem erdoor roeren. Scheutje voor scheutje de room erdoor roeren tot gebonden saus ontstaat. Met deksel op de pan ong. 5 minuten zachtjes laten koken. Af en toe roeren. De peterselie en bieslook fijnknippen. Door saus roeren: bouillonpoeder, peterselie, bieslook, tomatenpuree en de eieren. Nog 1 minuut verwarmen. Eventueel naar smaak zout/peper toevoegen. lekker met (groene) lintmacaronie en sla.
In pan boter smelten. Ui met kerriepoeder ong. 5 minuten zachtjes bakken. Bloem erdoor roeren. Scheutje voor scheutje de room erdoor roeren tot gebonden saus ontstaat. Met deksel op de pan ong. 5 minuten zachtjes laten koken. Af en toe roeren. De peterselie en bieslook fijnknippen. Door saus roeren: bouillonpoeder, peterselie, bieslook, tomatenpuree en de eieren. Nog 1 minuut verwarmen. Eventueel naar smaak zout/peper toevoegen. lekker met (groene) lintmacaronie en sla.
I zegt: