Recept
« Terug naar recepten
Romige pasta met gamba's
PT30M
Romige pasta met gamba's
Een heerlijk romige pasta met gamba's recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romige pasta met gamba's te bereiden
Kook de pasta in gezouten water al dente. Giet af, schep terug in de pan, en voeg ricotta, citroensap en rasp van een citroen aan toe. Houd warm.
Verhit een pan op middelhoog vuur. Voeg olie en kappertjes toe en stoof 30 seconden. Voeg de fijngesneden knoflook en chilipeper toe en bak nog 1 minuut.
Voeg het kappertjesmengsel toe aan de pasta en roer goed om. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
Prik een gamba op een vork en wikkel er pasta om. Serveer onmiddellijk.
Verhit een pan op middelhoog vuur. Voeg olie en kappertjes toe en stoof 30 seconden. Voeg de fijngesneden knoflook en chilipeper toe en bak nog 1 minuut.
Voeg het kappertjesmengsel toe aan de pasta en roer goed om. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
Prik een gamba op een vork en wikkel er pasta om. Serveer onmiddellijk.