Recept
« Terug naar recepten
Romige paté soesjes
PT45M
Romige paté soesjes
Een heerlijk romige paté soesjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
marie claire
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romige paté soesjes te bereiden
Breng het water aan de kook met de boter,suiker en zout.
Voeg al roerende de bloem toe.
Als alles goed is gemengd, haal de pan van het vuur.
Voeg nu de eieren een voor een toe.
Doe het deeg nu in een spuitzak en verdeel op een met bakpapier beklede bakplaat kleine bolletjes deeg.
Bak de soesjes in ca.15 min. Op 175 graden.
Laat ze afkoelen voordat je ze open snijdt.
Snij de paté in stukjes, doe deze in een kom samen met de creme freche en de cranberrycompote en klop dit met de mixer tot een romig mengsel.
Klop de slagroom stijf. Spatel deze met de port door het mengsel.
Snijd de soesjes open en verdeel het cranberrymengel erover.
Garneer dit met een lepeltje cranberrycompote.
Voeg al roerende de bloem toe.
Als alles goed is gemengd, haal de pan van het vuur.
Voeg nu de eieren een voor een toe.
Doe het deeg nu in een spuitzak en verdeel op een met bakpapier beklede bakplaat kleine bolletjes deeg.
Bak de soesjes in ca.15 min. Op 175 graden.
Laat ze afkoelen voordat je ze open snijdt.
Snij de paté in stukjes, doe deze in een kom samen met de creme freche en de cranberrycompote en klop dit met de mixer tot een romig mengsel.
Klop de slagroom stijf. Spatel deze met de port door het mengsel.
Snijd de soesjes open en verdeel het cranberrymengel erover.
Garneer dit met een lepeltje cranberrycompote.