Recept
« Terug naar recepten
Romige pompoensoep
PT60M
Romige pompoensoep
Een heerlijk romige pompoensoep recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jolanda de Jong
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6-8 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Zuivel
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romige pompoensoep te bereiden
*de uien en knoflook fijnsnipperen en in de boter fruiten
*de pompoen schillen en het vlees in blokjes snijden
*pompoen bij de gefruite uien en knoflook nog een 15 à 20 minuutjes laten fruiten
*bouillon erbij en ongeveer een half uurtje laten koken
*pureren met de staafmixer
*zout en peper naar smaak
*room erbij
*de pompoen schillen en het vlees in blokjes snijden
*pompoen bij de gefruite uien en knoflook nog een 15 à 20 minuutjes laten fruiten
*bouillon erbij en ongeveer een half uurtje laten koken
*pureren met de staafmixer
*zout en peper naar smaak
*room erbij
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Liske zegt:
mdc zegt: