Recept
« Terug naar recepten
Roomkaasglazuur
PT52M
Roomkaasglazuur
Een heerlijk roomkaasglazuur recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
52 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Cupcakes elke dag feest - Alisa Morov
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roomkaasglazuur te bereiden
Laat de roomkaas en boter op kamertemperatuur komen.
Klop met een electrische handmixer op middelhoge snelheid met de vanille-essence tot een homogeen mengsel.
Voeg al kloppend beetje voor beetje de poedersuiker toe en klop 5-7 minuten tot het mengsel mooi licht en romig is.
Zet 30-40 minuten in de koelkast voor gebruik.
Klop met een electrische handmixer op middelhoge snelheid met de vanille-essence tot een homogeen mengsel.
Voeg al kloppend beetje voor beetje de poedersuiker toe en klop 5-7 minuten tot het mengsel mooi licht en romig is.
Zet 30-40 minuten in de koelkast voor gebruik.