Recept
« Terug naar recepten
rosbief met paksoi
PT10M
rosbief met paksoi
Een heerlijk rosbief met paksoi recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
marijke nieuwdorp
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
eigen kookboek
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe rosbief met paksoi te bereiden
Was de passoi en laat hem uitlekken. Snijd de bladeren in dunne reepjes. Verhit de olie in een koekenpan of wok. Roerbak de knoflook 30 sec.
Roerbak het vlees in porties 3 min. op hoog vuur. Het mag niet gaar worden. Haal het uit de wok.
Roerbak de paksoi 30 sec.. Voeg vlees, sojasaus en sherry toe. Roerbak tot alles warm is. Voeg sesamolie en basilicum toe en meng goed. Serveer direct. Garneer desgewenst met reepjes rode paprika.
Roerbak het vlees in porties 3 min. op hoog vuur. Het mag niet gaar worden. Haal het uit de wok.
Roerbak de paksoi 30 sec.. Voeg vlees, sojasaus en sherry toe. Roerbak tot alles warm is. Voeg sesamolie en basilicum toe en meng goed. Serveer direct. Garneer desgewenst met reepjes rode paprika.