Recept
« Terug naar recepten
Rozemarijnbouillon met gevulde pasta
PT30M
Rozemarijnbouillon met gevulde pasta
Een heerlijk rozemarijnbouillon met gevulde pasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Rozemarijnbouillon met gevulde pasta te bereiden
1. Verwarm de bouillon op een laag vuur. Voeg de rozemarijntakjes toe en laat ze 20 minuten zachtjes trekken.
2. Kook intussen in een aparte pan met water met zout de tortellini of ravioli beetgaar.
3. Verwijder de takjes rozemarijn uit de bouillon. Schep de tortellini of ravioli in vier voorverwarmde kommen of diepe borden en schep de bouillon erop. Bestrooi de soep met Parmezaanse kaas.
2. Kook intussen in een aparte pan met water met zout de tortellini of ravioli beetgaar.
3. Verwijder de takjes rozemarijn uit de bouillon. Schep de tortellini of ravioli in vier voorverwarmde kommen of diepe borden en schep de bouillon erop. Bestrooi de soep met Parmezaanse kaas.