KookJij

Rozemarijnbouillon met gevulde pasta

Een heerlijk rozemarijnbouillon met gevulde pasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: 24Kitchen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rozemarijnbouillon met gevulde pasta te bereiden

1. Verwarm de bouillon op een laag vuur. Voeg de rozemarijntakjes toe en laat ze 20 minuten zachtjes trekken.
2. Kook intussen in een aparte pan met water met zout de tortellini of ravioli beetgaar.
3. Verwijder de takjes rozemarijn uit de bouillon. Schep de tortellini of ravioli in vier voorverwarmde kommen of diepe borden en schep de bouillon erop. Bestrooi de soep met Parmezaanse kaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst