KookJij

Rucolasalade

Een heerlijk rucolasalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Lowcarbrecepten.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rucolasalade te bereiden

Bosuitjes schoonmaken, wassen en in dunne ringen snijden. Cherry tomaatjes wassen en halveren. In een kopje citroensap, olie, zout, peper en dille tot een dressing kloppen. Rocketsalade, bosui en tomaatjes in slakom doen. De dressing erdoor scheppen.Aantal koolhydraten per persoon: 1 gramTip:
Nog lekkerder met stukjes feta (schapenkaas) erdoor.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sonia

sonia zegt:
ik maak de rucolasalade warm samen met champignons en feta kaas in de oven - beetje peper en look en olijfolie erop hm heerlijk: