Recept
« Terug naar recepten
Rucolasoep
PT30M
Rucolasoep
Deze rucolasoep is lekker zomers en fris, extra lekker met gebakken spekjes of gerookte zalm.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Belgische
Bron:
smulweb.nl
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rucolasoep te bereiden
- Snipper de ui en knoflook, schil de aardappel en snij in blokjes, snij de rucola in stukjes.
- Verhit olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook, voeg aardappelen en bouillon toe.
- Laat 15 minuten onder deksel sudderen.
- Voeg de rucola toe en laat nog 2 minuten doorwarmen.
- Pureer de soep, voeg room toe en breng op smaak met peper en zout.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Suggestie : garneer de soep met gebakken spekjes of gerookte zalm.