Recept
« Terug naar recepten
Rucolastamppot
PT30M
Rucolastamppot
Ik had nog wat over van de rucola die ik in een wrap had gebruikt, dus is dit het geworden met de rest.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rucolastamppot te bereiden
Aardappels schillen en gaar koken met een snufje zout. Ui en knoflook snipperen en in de olie lekker laten fruiten, niet bruin laten worden. Tomaat ontvellen, zaadjes eruit halen en in blokjes snijden. Bij de ui en knoflook voegen en even laten fruiten. Als de aardappels gaar zijn, afgieten en droogstomen. Stamp de aardappels fijn, roer de rucola erdoor met een stukje boter en roer daarna de ui, knoflook en tomaat erdoor. Laat nog met een sudderplaatje op een kleine pit doorwarmen en verder op smaak komen.
Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)
Wij hebben dit stamppotje met een lekkere saucijs gegeten.