Recept
« Terug naar recepten
Runderreepjes met een kleurrijk groentegarnituur
PT60M
Runderreepjes met een kleurrijk groentegarnituur
Een heerlijk runderreepjes met een kleurrijk groentegarnituur recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
landleven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Runderreepjes met een kleurrijk groentegarnituur te bereiden
De eiernoedeln in licht gezouten water beetgaar koken, koud afspoelen en goed laten uitlekken.
Wortels in plakjes snijden en kort blancheren.
Courgette en champignons met keukenpapier schoon wrijven en in plakjes snijden.
Chilipeper in rolletjes snijden.
Tomaten wassen en in partjes snijden
Uien in ringen snijden.
Radijsscheuten lauwwarm afspoelen.
Bereidingswijze
Runderreepjes met zout en peper kruiden en in hete olie aanbraden.
Ui, wortel, broccoli, courgette en champignons toevoegen. Zout en peper naar smaak.
Dan de chilipeper erbij.
Eerst groentebouillon bijgieten, daarna slagroom en tomatenpuree. Goed doorroeren.
Tot slot de tomatenpartjes toevoegen.
De uitgelekte pasta in een beetje boter opwarmen en met zout, peper en nootmuskaat kruiden.
Serveertips
Het vlees-groentemengsel op borden verdelen, de eiernoedeln er naast leggen en bestrooien met de radijsscheuten.
Wortels in plakjes snijden en kort blancheren.
Courgette en champignons met keukenpapier schoon wrijven en in plakjes snijden.
Chilipeper in rolletjes snijden.
Tomaten wassen en in partjes snijden
Uien in ringen snijden.
Radijsscheuten lauwwarm afspoelen.
Bereidingswijze
Runderreepjes met zout en peper kruiden en in hete olie aanbraden.
Ui, wortel, broccoli, courgette en champignons toevoegen. Zout en peper naar smaak.
Dan de chilipeper erbij.
Eerst groentebouillon bijgieten, daarna slagroom en tomatenpuree. Goed doorroeren.
Tot slot de tomatenpartjes toevoegen.
De uitgelekte pasta in een beetje boter opwarmen en met zout, peper en nootmuskaat kruiden.
Serveertips
Het vlees-groentemengsel op borden verdelen, de eiernoedeln er naast leggen en bestrooien met de radijsscheuten.
kevin zegt:
ik kook voor nog voor mijn mama af en toe :D
enn ik zag dit recept en ik d8! WOUW! dit moet zij proeven! het lijkt me erg lekker en ik ga het A. S zaterdag maken!
bedankt he! groetjess