Recept
« Terug naar recepten
Runderreepjes met koolrabi in een pittig sausje
PT45M
Runderreepjes met koolrabi in een pittig sausje
Een heerlijk runderreepjes met koolrabi in een pittig sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Colruyt
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Runderreepjes met koolrabi in een pittig sausje te bereiden
Schil de koolrabi's en snij in reepjes.
Spoel de spelt.
Pers de knoflook.
Bereiding (45 min.)
Kook de spelt gaar in lichtgezouten water gedurende 45 min. (3 volumes water per volume spelt).
Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en voeg beetje bij beetje de runderreepjes toe. Bak alles ± 10 min.
Voeg 2 eetl. sojasaus toe en kruid met zwarte peper. Haal het vlees uit de pan en hou warm.
Doe in dezelfde de pan de knoflook, samen met de reepjes koolrabi. Roerbak 3 min. en voeg dan de Indische saus toe. Laat even goed doorkoken.
Dien de runderreepjes op samen met de spelt en de koolrabi in Indische saus.
Spoel de spelt.
Pers de knoflook.
Bereiding (45 min.)
Kook de spelt gaar in lichtgezouten water gedurende 45 min. (3 volumes water per volume spelt).
Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en voeg beetje bij beetje de runderreepjes toe. Bak alles ± 10 min.
Voeg 2 eetl. sojasaus toe en kruid met zwarte peper. Haal het vlees uit de pan en hou warm.
Doe in dezelfde de pan de knoflook, samen met de reepjes koolrabi. Roerbak 3 min. en voeg dan de Indische saus toe. Laat even goed doorkoken.
Dien de runderreepjes op samen met de spelt en de koolrabi in Indische saus.