Recept
« Terug naar recepten
Rundvleesrolletjes aan spiesjes met kaas, kruiden
PT30M
Rundvleesrolletjes aan spiesjes met kaas, kruiden
Een heerlijk rundvleesrolletjes aan spiesjes met kaas, kruiden recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jordy Zuiddam
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
De ingrediënten zijn voor 6. personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rundvleesrolletjes aan spiesjes met kaas, kruiden te bereiden
Meng de ricoltta, kruiden en ui met citroensap. Breng op smaak en smeer het kaasmengsel over de plakken rundvlees en rol ze stevig op. Bewaar de rolletjes afgedekt tot gebruik in de koelkast.
Snijd de rolletjes in twee of drie plakken. Rijg ze afgewisseld met lente-ui en kerstomaten aan satéstokjes. Serveer ze op een bedje van gemengde sla met eventueel wat mayonaise ernaast.
Leuk in een amuse schaaltje.
Snijd de rolletjes in twee of drie plakken. Rijg ze afgewisseld met lente-ui en kerstomaten aan satéstokjes. Serveer ze op een bedje van gemengde sla met eventueel wat mayonaise ernaast.
Leuk in een amuse schaaltje.
Mijn kookverhaal (Jordy Zuiddam)
Het is lekker en helemaal bij de feestdagen.