Recept
« Terug naar recepten
Russische gehaktpan
PT30M
Russische gehaktpan
Een heerlijk russische gehaktpan recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Rusland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Russische gehaktpan te bereiden
De in blokjes gesneden ui kort in de olie en boter fruiten.Het gehakt bij de uitjes doen en op groot vuur bakken tot het vlees licht bruin is.Het vuur lager zetten en de in ringetjes gesneden prei,tomatenpuree,bouillon,mosterd en kruiden toevoegen.Ongeveer 15 min.stoven en daarbij geregeld omroeren.De zure room vlak voor het serveren erover gieten.
Heet serveren met pasta of rijst
Heet serveren met pasta of rijst
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Lambert zegt:
sandokan zegt: