Recept
« Terug naar recepten
Salade met geitenkaas
PT30M
Salade met geitenkaas
Een heerlijk salade met geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Salade met geitenkaas te bereiden
1. Leg de rozijnen in warm water en laat ze 15 minuten weken. Snij de dadels in stukjes. Hak de noten grof.
2. Maak een vinaigrette met de olijfolie, de wijnazijn en de lavendelhoning. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
3. Halveer de kaasjes. Leg op elk sneetje stokbrood een half kaasje. Zet 5 minuten onder de hete grill, of tot de kaas begint te smelten.
4. Verdeel de sla over de borden. Strooi er de rozijnen, de dadels en de noten bij. Lepel er de vinaigrette over. Zet er de gegrilde kaasjes bij en dien op.
2. Maak een vinaigrette met de olijfolie, de wijnazijn en de lavendelhoning. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
3. Halveer de kaasjes. Leg op elk sneetje stokbrood een half kaasje. Zet 5 minuten onder de hete grill, of tot de kaas begint te smelten.
4. Verdeel de sla over de borden. Strooi er de rozijnen, de dadels en de noten bij. Lepel er de vinaigrette over. Zet er de gegrilde kaasjes bij en dien op.