Recept
« Terug naar recepten
salade met Livacoppa en coquilles St. Jacques
PT30M
salade met Livacoppa en coquilles St. Jacques
Een heerlijk salade met livacoppa en coquilles st. jacques recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe salade met Livacoppa en coquilles St. Jacques te bereiden
Gril de coquilles even voor.
Stel een salade samen van frisee-sla, witlof en lollo rosso en breng op smaak met truffelolie, zout en peper. Gaar de coquilles in ca 3 min. op 180 gr. in de oven. Rol de Livacoppa op met binnenin een blaadje witlof en wat van de lollo rosso.
Stel een salade samen van frisee-sla, witlof en lollo rosso en breng op smaak met truffelolie, zout en peper. Gaar de coquilles in ca 3 min. op 180 gr. in de oven. Rol de Livacoppa op met binnenin een blaadje witlof en wat van de lollo rosso.