Recept
« Terug naar recepten
Salade met roergebakken reepjes struisvogel(zieopm
PT30M
Salade met roergebakken reepjes struisvogel(zieopm
Een heerlijk salade met roergebakken reepjes struisvogel(zieopm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Wild
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade met roergebakken reepjes struisvogel(zieopm te bereiden
Klop alle ingredienten voor de balsamico-dressing door elkaar en breng de dressing op smaak met zout en peper.
Verdeel de sla over voorverwarmde borden.
Schenk een kwart van de dressing over de sla.
Verhit de olijfolie in een anti-aanbakpan en roerbak de reepjes vlees tot ze gaar zijn.
Bestrooi ze met zout en peper.
Haal het vlees uit de pan en roerbak de groentes in het bakvet beetgaar, doe het vlees terug in de pan en blus af met de rest van de dressing.
Verdeel het vlees/groente-mengsel over de borden en garneer de salade met wat bieslook.
Verdeel de sla over voorverwarmde borden.
Schenk een kwart van de dressing over de sla.
Verhit de olijfolie in een anti-aanbakpan en roerbak de reepjes vlees tot ze gaar zijn.
Bestrooi ze met zout en peper.
Haal het vlees uit de pan en roerbak de groentes in het bakvet beetgaar, doe het vlees terug in de pan en blus af met de rest van de dressing.
Verdeel het vlees/groente-mengsel over de borden en garneer de salade met wat bieslook.