Recept
« Terug naar recepten
Salade met warme brie en frambozendressing
PT20M
Salade met warme brie en frambozendressing
Een heerlijk salade met warme brie en frambozendressing recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
De Doordeweekse Keuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade met warme brie en frambozendressing te bereiden
Verwarm de oven voor en bak hierin het stokbrood.
Scheur de botersla in stukken en was ze samen met de rucola. Verdeel over twee borden.
Verdeel de plakjes biet over de salade.
Snijd de brie horizontaal door midden en maal er wat verse peper overheen. Leg de brie de laatste twee minuten bij het stokbrood in de oven, ik gebruikte hiervoor een siliconen matje om het eventuele uitlopen op te vangen.
Klop ondertussen een dressing van de frambozenjam met de appelazijn en olie.
Schep de warme brie op de salade en verdeel de dressing erover. Garneer met de walnoten en serveer het met het knoflookstokbrood.
Scheur de botersla in stukken en was ze samen met de rucola. Verdeel over twee borden.
Verdeel de plakjes biet over de salade.
Snijd de brie horizontaal door midden en maal er wat verse peper overheen. Leg de brie de laatste twee minuten bij het stokbrood in de oven, ik gebruikte hiervoor een siliconen matje om het eventuele uitlopen op te vangen.
Klop ondertussen een dressing van de frambozenjam met de appelazijn en olie.
Schep de warme brie op de salade en verdeel de dressing erover. Garneer met de walnoten en serveer het met het knoflookstokbrood.
Jannie zegt: