Recept
« Terug naar recepten
Salade van aardappelen in de schil met witloof, savooi, appel en gerookte kip
PT25M
Salade van aardappelen in de schil met witloof, savooi, appel en gerookte kip
Een heerlijk salade van aardappelen in de schil met witloof, savooi, appel en gerookte kip recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
aardappel.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van aardappelen in de schil met witloof, savooi, appel en gerookte kip te bereiden
Was de aardappelen en snijd in kleine hapklare stukken. Bak deze in een beetje boter en zet aan de kant.
Snijd de savooikool in reepjes en blancheer in licht gezouten water. Spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
Snijd het witloof en de appels in kleine stukken en hak de noten. Snijd de kip in dunne plakjes. Bak de kool met een beetje boter op en voeg hierbij de aardappelblokjes en de rest van de ingrediënten. Kruid met peper en zout en roer om.
Snijd de savooikool in reepjes en blancheer in licht gezouten water. Spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
Snijd het witloof en de appels in kleine stukken en hak de noten. Snijd de kip in dunne plakjes. Bak de kool met een beetje boter op en voeg hierbij de aardappelblokjes en de rest van de ingrediënten. Kruid met peper en zout en roer om.