Recept
« Terug naar recepten
Salade van Papaya en Garnalen
PT30M
Salade van Papaya en Garnalen
Een heerlijk salade van papaya en garnalen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie uit Hong Kong
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van Papaya en Garnalen te bereiden
1)Fruit de trassi, ui, en knoflook aan tot de ui zacht is geworden en zet dat even apart.
2).Maak de vinaigrette door alles in een kommetje te mixen met een staafmixer. (= Nuoc Cham vinaigrette)
3).Doe de tomaatjes in een slakom en mix met de rest van de ingrediënten tot een salade. Werk dan de vinaigrette er door.
4).Giet de inhoud van het pannetje met de uien-mix over
de salade.
2).Maak de vinaigrette door alles in een kommetje te mixen met een staafmixer. (= Nuoc Cham vinaigrette)
3).Doe de tomaatjes in een slakom en mix met de rest van de ingrediënten tot een salade. Werk dan de vinaigrette er door.
4).Giet de inhoud van het pannetje met de uien-mix over
de salade.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef er gestoomde rijst bij en gefrituurde uitjes.