Recept
« Terug naar recepten
Salade van rood witloof met truffel
PT20M
Salade van rood witloof met truffel
Een heerlijk salade van rood witloof met truffel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Salade van rood witloof met truffel te bereiden
1. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en mix ze glad met een staafmixer.
2. Snij de knoflook in plakjes en fruit ze met de walnoten in olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier en hou apart.
3. Snij het witloof in slierten, verwijder de harde kern. Doe er rozijnen, knoflook en walnoten bij. Meng de vinaigrette door de salade en verdeel over vier borden.
4. Pocheer de eieren en schep ze voorzichtig op de salade. Werk af met plakjes witte truffel en serveer.
2. Snij de knoflook in plakjes en fruit ze met de walnoten in olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier en hou apart.
3. Snij het witloof in slierten, verwijder de harde kern. Doe er rozijnen, knoflook en walnoten bij. Meng de vinaigrette door de salade en verdeel over vier borden.
4. Pocheer de eieren en schep ze voorzichtig op de salade. Werk af met plakjes witte truffel en serveer.