KookJij

Salade van sint-jakobsvruchten en mesclun met citrusvruchten

Een heerlijk salade van sint-jakobsvruchten en mesclun met citrusvruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salade van sint-jakobsvruchten en mesclun met citrusvruchten te bereiden

Bereiding van de vinaigrette (en de marinade): het sap van de citrusvruchten mengen met het zout en de peper en de sesamolie toevoegen. De sint-jakobsvruchten in 4 fijne schijven snijden en deze in een gedeelte van de vinaigrette marineren: 4 min. aan elke kant. De mesclun met de rest van de vinaigrette op smaak brengen. In een bord een bedje van gedroogde tomaten leggen en daarrond de schijfjes sint-jakobsvrucht leggen met daarop in het midden een boeketje mesclun. De koriander zeer fijn hakken en over het hele bord strooien samen met de sesamzaadjes en de fleur de sel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst