Recept
« Terug naar recepten
Salade van zeeduivel met vleesjus+jonge spinazie
PT30M
Salade van zeeduivel met vleesjus+jonge spinazie
Een heerlijk salade van zeeduivel met vleesjus+jonge spinazie recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jordy Zuiddam
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van zeeduivel met vleesjus+jonge spinazie te bereiden
De zeeduivel grondig wassen, de filets met een scherp mes in gelijkmatige plakken snijden. De tomaat ontvellen, het vruchtvlees in kleine blokjes snijden en opzij zetten. De jonge spinazieblaadjes wassen, met vinaigrette bedruppelen, over 4 borden verdelen en ongeveer 20 seconden in een hete oven zetten.
De plakjes zeeduivel met zout en peper bestrooien en aan beide kanten kort in de boter bakken zonder ze bruin te laten worden.
De vis in de pan met sherry en vleesjus bedruppelen. In een kring op de borden om de spinazie schikken en met blokjes tomaat en bieslook bestrooien.
De plakjes zeeduivel met zout en peper bestrooien en aan beide kanten kort in de boter bakken zonder ze bruin te laten worden.
De vis in de pan met sherry en vleesjus bedruppelen. In een kring op de borden om de spinazie schikken en met blokjes tomaat en bieslook bestrooien.
Mijn kookverhaal (Jordy Zuiddam)
Heerlijk!!