Recept
« Terug naar recepten
Salami dip
PT10M
Salami dip
Een heerlijk salami dip recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Liske Stienen
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Koud
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Moulinex
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salami dip te bereiden
- Snijd de salami in stukjes.
- Prak de roomkaas zacht.
- Doe alles in een blender/ keukenmachine of staafmixer, en meng het tot een glad geheel.
- Wil je een grovere structuur, snijd dan de ingredienten zelf en meng met de vloeibare ingredienten.
- Breng indien nodig op smaak met peper en zout.
- Prak de roomkaas zacht.
- Doe alles in een blender/ keukenmachine of staafmixer, en meng het tot een glad geheel.
- Wil je een grovere structuur, snijd dan de ingredienten zelf en meng met de vloeibare ingredienten.
- Breng indien nodig op smaak met peper en zout.
Mijn kookverhaal (Liske Stienen)
Dit is een heerlijke saus om chips in te dippen, maar ook voor bijv. stukjes rauwe groenten, stokbrood of soepstengels.
Aline zegt: