Recept
« Terug naar recepten
Salsa Pewerada (pepersaus)
PT20M
Salsa Pewerada (pepersaus)
Een heerlijk salsa pewerada (pepersaus) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salsa Pewerada (pepersaus) te bereiden
Het merg uit de pijpen krabben en in een pan verwarmen.Parneermeel toevoegen,al roerend een paar minuten roosteren en met vleesbouillon afblussen.Wat zout en veel versgemalen zwarte peper toevoegen todat de saus donker gaat verkleuren.De hoeveelheid peper hangt van uw persoonlijke smaak af,maar de saus moet goed pikant zijn.Over doen in potjes en je kunt ze ongeveer 6 maanden bewaren.
ruitenbeek zegt: