KookJij

Salsa Verde (groene saus)

Een heerlijk salsa verde (groene saus) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salsa Verde (groene saus) te bereiden

Peterselie,ui,knoflook,kappertjes en ansjovisfilets heel fijn hakken.Met olie en citroensap vermengen en met peper en zout op smaak brengen.Overdoen in potjes.Deze kun je 6 maanden bewaren op een koele plaats.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Liesbeth

Liesbeth zegt:
Hallo Lambert, Ik ga deze pasta gebruiken om met oudjaar champignons te vullen. Onderdeel van een soort tapasbuffet! beste wensen en veel kook- en eetgenot voor 2010.
Filippo

Filippo zegt:
.. en op hard gekookte eieren.. probeer maar
jacqueline

jacqueline zegt:
en op tomaat