Recept
« Terug naar recepten
Saltimbocca en krieltjes met geurige rozemarijn
PT75M
Saltimbocca en krieltjes met geurige rozemarijn
Een heerlijk saltimbocca en krieltjes met geurige rozemarijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Saltimbocca en krieltjes met geurige rozemarijn te bereiden
1. Schil de krieltjes, doe ze in een ovenschaal. Bestrooi ze met rozemarijnnaaldjes en fleur de sel. Schenk er ruim olijfolie over en bak ze gedurende 1 uur in een op 180°C voorverwarmde oven.
2. Leg de kalfslapjes open op een schoon werkvlak. Leg op elk lapje een plak proscuitto en een plakje mozzarella. Vouw dicht en leg er een blaadje salie op.
3. Bak ze een drietal minuten langs beide kanten in wat boter. Kruid met zwarte peper en besprenkel met enkele druppels citroensap. Serveer ze met de krieltjes en een tomatensalade.
2. Leg de kalfslapjes open op een schoon werkvlak. Leg op elk lapje een plak proscuitto en een plakje mozzarella. Vouw dicht en leg er een blaadje salie op.
3. Bak ze een drietal minuten langs beide kanten in wat boter. Kruid met zwarte peper en besprenkel met enkele druppels citroensap. Serveer ze met de krieltjes en een tomatensalade.
Boonaerts Suzanna zegt: