Recept
« Terug naar recepten
Saltimbocca van konijn
PT35M
Saltimbocca van konijn
Een heerlijk saltimbocca van konijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saltimbocca van konijn te bereiden
1. Snij elke konijnenfilet in 2 gelijke stukken. Schep op elk stuk een theelepeltje tapenade en een halve olijf. Verpak het in een plakje bacon. Prik vast met een takje rozemarijn of een hout prikker. Braad de rolletjes rondom aan in een beetje olijfolie.
2. Spoel de minikropjes sla, halveer ze in de lengte. Pel de ui en snij hem in fijne reepjes.
3. Schik de sla in een lichtjes ingevette ovenschaal. Leg er de konijnenrolletjes op en strooi er de uireepjes bij. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie. Zet 20 minuten in de oven, op 200°C.
2. Spoel de minikropjes sla, halveer ze in de lengte. Pel de ui en snij hem in fijne reepjes.
3. Schik de sla in een lichtjes ingevette ovenschaal. Leg er de konijnenrolletjes op en strooi er de uireepjes bij. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie. Zet 20 minuten in de oven, op 200°C.