Recept
« Terug naar recepten
Sambal Goreng Telor
PT30M
Sambal Goreng Telor
Een heerlijk sambal goreng telor recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Niki Laffra
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sambal Goreng Telor te bereiden
In de wok met wat olie de trassi aanzetten, alle ingredienten met + erbij en bakken tot de uien glazig zijn. Daarna het water, santen en goela djawa erbij en even laten smelten.
In een pan de eieren leggen met dooier omhoog.
Het uien prutje erover gieten, zodat het mooi bedekt is en nog even laten pruttelen.
In een pan de eieren leggen met dooier omhoog.
Het uien prutje erover gieten, zodat het mooi bedekt is en nog even laten pruttelen.