Recept
« Terug naar recepten
Sambal goreng Tolor
PT45M
Sambal goreng Tolor
Een heerlijk sambal goreng tolor recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Rob Rikers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sambal goreng Tolor te bereiden
Doe plantaardige olie in wok
Uien fruiten + knoflook
Vervolgens citroenblaadjes erbij doen
Trassie, pepers, citroengras
Dan laos en kemirienoten
Gula Djawa
Voeg een beetje water toe
Sambal erbij
Eventueel beetje water totdat smeuïg papje ontstaat
Suiker toevoegen
Eieren erin dompelen
Als het geheel te pittig is, kan met tomaten ketchup aangelengd worden
Uien fruiten + knoflook
Vervolgens citroenblaadjes erbij doen
Trassie, pepers, citroengras
Dan laos en kemirienoten
Gula Djawa
Voeg een beetje water toe
Sambal erbij
Eventueel beetje water totdat smeuïg papje ontstaat
Suiker toevoegen
Eieren erin dompelen
Als het geheel te pittig is, kan met tomaten ketchup aangelengd worden