Recept
« Terug naar recepten
Sandwich met gegrilde biefstuk en blauwaderkaas
PT30M
Sandwich met gegrilde biefstuk en blauwaderkaas
Een heerlijk sandwich met gegrilde biefstuk en blauwaderkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sandwich met gegrilde biefstuk en blauwaderkaas te bereiden
Verwarm een grillpan op hoog vuur, smeer de biefstukken in met olie en bestrooi ze met zout en peper.
Gril ze kort aan beide kanten tot ze mooi bruin zijn en een streepjesmotief hebben. Laat de biefstukken op een koud bord even afkoelen.
Besmeer de boterhammen met een dunne laag boter. Verdeel de rucola over 4 boterhammen. Schaaf dunne plakken van de blauwaderkaas en verdeel deze over de rucola.
Snijd de biefstukken in dunne repen en leg ze op de kaas. Dek het geheel af met een nieuwe snee brood. Halveer de sandwiches.
Gril ze kort aan beide kanten tot ze mooi bruin zijn en een streepjesmotief hebben. Laat de biefstukken op een koud bord even afkoelen.
Besmeer de boterhammen met een dunne laag boter. Verdeel de rucola over 4 boterhammen. Schaaf dunne plakken van de blauwaderkaas en verdeel deze over de rucola.
Snijd de biefstukken in dunne repen en leg ze op de kaas. Dek het geheel af met een nieuwe snee brood. Halveer de sandwiches.