Recept
« Terug naar recepten
Sangria
PT20M
Sangria
Een heerlijk sangria recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
martijn
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sangria te bereiden
Doe de schijfjes citroen en sinaasappel met de blokjes appel en peer in een zo groot mogelijke kan. Voeg de bananenlikeur, cointreau en cognac toe. Giet de fles wijn erbij en laat dit alles goed koelen. Giet als het ijskoud is , de flesjes sinaasappelsap en citroen erbij en voeg de suiker en kaneel toe. Voeg enkele blokjes ijs toe, schenk de sangria in glazen en laat het niet warm worden.