Recept
« Terug naar recepten
Sauce nantua 2 (zieopm)
PT30M
Sauce nantua 2 (zieopm)
Een heerlijk sauce nantua 2 (zieopm) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sauce nantua 2 (zieopm) te bereiden
Bereiding:
Maak van de boter en bloem een blanke roux.
Voeg melk en visfumet toe tot er een dikke gladde saus ontstaat.
Voeg dan de kreefteboter toe en laat even doorkoken.
Klop de slagrom stijf en voeg hem van het vuur af toe.
Maak op smaak met peper en zout en cayennepeper
Maak van de boter en bloem een blanke roux.
Voeg melk en visfumet toe tot er een dikke gladde saus ontstaat.
Voeg dan de kreefteboter toe en laat even doorkoken.
Klop de slagrom stijf en voeg hem van het vuur af toe.
Maak op smaak met peper en zout en cayennepeper