Recept
« Terug naar recepten
Saus: currysausje een streling voor de tong
PT5M
Saus: currysausje een streling voor de tong
Een heerlijk saus: currysausje een streling voor de tong recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus: currysausje een streling voor de tong te bereiden
Boter laten smelten, currypoeder en bloem toevoegen goed roeren, vervolgens melk beetje bij beetje toevoegen en goed blijven roeren.
Als de gewenste dikte is bereikt van de saus honing en peper toevoegen.
Als de gewenste dikte is bereikt van de saus honing en peper toevoegen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Ellebel zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt:
Chris zegt:
dank je wel voor de tip v.d. curryhoeveelheid.