Recept
« Terug naar recepten
Saus : fris basilicumsausje
PT10M
Saus : fris basilicumsausje
Een heerlijk saus : fris basilicumsausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : fris basilicumsausje te bereiden
Bak de zilveruitjes goudbruin aan in een beetje boter.
Basilicum met de helft van de room even mixen, houd enkele takjes aan de kant voor garnering.
Voeg de room samen met gemixte basilicum bij de zilveruitjes, laat op een zacht vuur warm worden roer de Boursin eronder, kruid een beetje bij met peper.
Serveer zeer warm maar laat niet koken.
Basilicum met de helft van de room even mixen, houd enkele takjes aan de kant voor garnering.
Voeg de room samen met gemixte basilicum bij de zilveruitjes, laat op een zacht vuur warm worden roer de Boursin eronder, kruid een beetje bij met peper.
Serveer zeer warm maar laat niet koken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
lekkerbekske zegt:
Bij welke gerechten wordt dit fris basilicumsausje aanbevolen?
derbyke zegt: