Recept
« Terug naar recepten
Tricolore pasta met kip vergezeld met een fris sausje
PT35M
Tricolore pasta met kip vergezeld met een fris sausje
Een heerlijk tricolore pasta met kip vergezeld met een fris sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tricolore pasta met kip vergezeld met een fris sausje te bereiden
Bak de kipblokjes gekruid met kippenkruiden krokant gaar aan in een beetje boter.
Pasta beetgaar koken in ruim licht gezouten water.
Bak de zilveruitjes goudbruin aan in een beetje boter.
Basilicum met de helft van de room even mixen, houd enkele takjes aan de kant voor garnering.
Voeg de room samen met gemixte basilicum bij de zilveruitjes, laat op een zacht vuur warm worden roer de Boursin eronder, kruid een beetje bij met peper, laat niet koken.
Verdeel pasta op bord, de kipblokjes in het midden, de saus erover, garneer met verse basilicum. Serveer zeer warm.
Pasta beetgaar koken in ruim licht gezouten water.
Bak de zilveruitjes goudbruin aan in een beetje boter.
Basilicum met de helft van de room even mixen, houd enkele takjes aan de kant voor garnering.
Voeg de room samen met gemixte basilicum bij de zilveruitjes, laat op een zacht vuur warm worden roer de Boursin eronder, kruid een beetje bij met peper, laat niet koken.
Verdeel pasta op bord, de kipblokjes in het midden, de saus erover, garneer met verse basilicum. Serveer zeer warm.