Recept
« Terug naar recepten
Saus: op de Italiaanse toer
PT10M
Saus: op de Italiaanse toer
Een heerlijk saus: op de italiaanse toer recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus: op de Italiaanse toer te bereiden
Maak een roux van de boter, bloem en melk.
De fijn gesneden salami en mortadella toevoegen evenzeer goed kruiden, als laatste de kazen toevoegen en alles goed onder elkaar mengen.
De fijn gesneden salami en mortadella toevoegen evenzeer goed kruiden, als laatste de kazen toevoegen en alles goed onder elkaar mengen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.