Recept
« Terug naar recepten
Saus voor bij bv ravioli
PT5M
Saus voor bij bv ravioli
Een heerlijk saus voor bij bv ravioli recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus voor bij bv ravioli te bereiden
-Alles goed vermengen en eventueel iets verdunnen met water.
-Minimaal een uur laten staan.
-Minimaal een uur laten staan.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Deze dipsaus gebruiken wij altijd bij de Turkse manti, dat is pastadeeg gevuld met gekruid gehakt (een soort ravioli maar dan met een doorsnede van 1 cm) Je kan deze saus dus eten bij alle soorten gevulde pasta.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
apu zegt:
apu zegt:
flavia zegt:
Wat kant en klare maaltijden betreft, heb je gelijk. Ik vind daarin meestal veel te veel zout in verwerkt.Gr,:p
derbyke zegt:
Peter J. van Horssen zegt:
apu zegt: