Recept
« Terug naar recepten
Scallopine met druiven
PT15M
Scallopine met druiven
Een heerlijk scallopine met druiven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Scallopine met druiven te bereiden
1. Spoel de druiven, rist ze af. Pel en snipper de knoflook fijn. Vermeng de bloem met de komijnzaadjes, een mespunt peper en zout.
2. Wentel de kalfslapjes in de gekruide bloem. Bak ze 3 tot 4 minuten aan beide kanten in een koekenpan, in de geklaarde boter.
3. Besprenkel ze met de grappa en laat de alcohol verdampen. Voeg er de knoflook, de druiven en de kalfsfond aan toe. Laat nog een paar minuten sudderen tegen de kook aan. Serveer met rijst.
2. Wentel de kalfslapjes in de gekruide bloem. Bak ze 3 tot 4 minuten aan beide kanten in een koekenpan, in de geklaarde boter.
3. Besprenkel ze met de grappa en laat de alcohol verdampen. Voeg er de knoflook, de druiven en de kalfsfond aan toe. Laat nog een paar minuten sudderen tegen de kook aan. Serveer met rijst.