Recept
« Terug naar recepten
Scaloppa
PT50M
Scaloppa
Met enige regelmaat gegeten bij de Italiaan, later kreeg ik dit recept van mijn tante. Dit recept is smullen met de hoofdletter S.
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
23
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Mijn tante
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Scaloppa te bereiden
- Het vlees in dunne plakjes snijden.
- Olie in de pan doen, met de knoflook.
- Vlees om en om in de olie bakken (± 10 minuten) op hoog vuur.
- Olie afgieten.
- Wijn toevoegen en 2 a 3 minuten laten sudderen. (Wijn moet haast weg zijn)
- Slagroom toevoegen, daarna de fijngesneden peterselie toevoegen.
- Net zolang laten sudderen totdat de saus dikker wordt, is de saus dikker, dan de Pesto (basilicum) toevoegen en nogmaals goed doorroeren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
angelique zegt:
ik heb vandaag op aanraden van majo jou scaloppa geprobeerd en hij was echt heel erg lekker we gaan het zeker vaker maken ;) groetjes je buurvrouw van nr 249.
djmagich zegt:
hedi zegt:
want het engste scaloppa die ik ken is scaloppa all vino bianco van de pizzaria.
Leek mij wel is lekker om het zelf te maken.
djmagich zegt:
djmagich zegt:
Harry