Recept
« Terug naar recepten
Schnitzel
PT15M
Schnitzel
Een heerlijk schnitzel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Schnitzel te bereiden
1. Kruid het vlees met peper en zout. Sla de eieren los in een diep bord. Vul een andere diep bord met broodkruim.
2. Haal het vlees eerst door de bloem en daarna door het ei. Haal het nogmaals door het ei en vervolgens door het paneermeel, druk goed aan.
3. Bak de schnitzels kort in voldoende boter. Serveer met gekookte aardappelen en kappertjes, die je stooft in ruim wat boter en gehakte peterselie. Vergeet het citroenpartje en het ansjovisje niet.
2. Haal het vlees eerst door de bloem en daarna door het ei. Haal het nogmaals door het ei en vervolgens door het paneermeel, druk goed aan.
3. Bak de schnitzels kort in voldoende boter. Serveer met gekookte aardappelen en kappertjes, die je stooft in ruim wat boter en gehakte peterselie. Vergeet het citroenpartje en het ansjovisje niet.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Postchristl zegt:
De panier maakt dat het lekker knapperig is. Goudbruin bakken!
Christl (uit Oostenrijk)
Daan zegt: