Recept
« Terug naar recepten
Serbischer Bohnetopf
PT50M
Serbischer Bohnetopf
Een heerlijk serbischer bohnetopf recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Oostenrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Serbischer Bohnetopf te bereiden
Bak het spek bruin. Voeg ui en knoflook toe en bak dit mee tot het glazig is. Voeg de tomatenpuree en de kleingesneden groente toe en bak dit ook even mee. Doe de bonen, laurier en kruidnagels en de bouillon erbij en laat alles half uurtje koken. Maak de soep op smaak af met zout, peper, paprikapoeder en azijn.
Vlak voor het opdienen de plakjes worst door de soep roeren.
Vlak voor het opdienen de plakjes worst door de soep roeren.