Lekker op een pitabroodje, Turks brood of wrap.
Maak er mijn KNOFLOOKSAUS bij (zie andere recept van mij) en dan heb je een topmeal.
Ik krijg vaak eters en die vinden het heerlijk.
Recept
« Terug naar recepten
Shoarma
PT25M
Shoarma
Een heerlijk shoarma recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Recepten Ala Mij
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Shoarma te bereiden
Snijd de kipfilet in mooie kleine reepjes of blokjes.
Doe ze in de schaal en doe de shoarmakruiden er over.
Ondertussen uien snijden en champignons en paprika.
Na marinadetijd boter in pan, niet te veel, kipfilet goed aanbraden, als het lekker bruin is, na ± 10 minuten de uien erin, even meebakken en dan champignons en paprika. Als paprika zacht is, is het klaar. Onder het bakken sla en fijne reepjes snijden, komkommer in blokjes en tomaatjes een plakjes en dit als bijgerecht er bij zetten samen met de geraspte kaas.
Doe ze in de schaal en doe de shoarmakruiden er over.
Ondertussen uien snijden en champignons en paprika.
Na marinadetijd boter in pan, niet te veel, kipfilet goed aanbraden, als het lekker bruin is, na ± 10 minuten de uien erin, even meebakken en dan champignons en paprika. Als paprika zacht is, is het klaar. Onder het bakken sla en fijne reepjes snijden, komkommer in blokjes en tomaatjes een plakjes en dit als bijgerecht er bij zetten samen met de geraspte kaas.
Mijn kookverhaal (Recepten Ala Mij )
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Recept ala mij zegt:
Ik zal jouw shoarmakruiden een keer proberen, lijkt mij lekker. En ik wist dat het trostomaatjes waren, had dat volgens mij ook getypt, (in gedachten) maar het staat er niet. Maar wat ik er eigenlijk mee wil zeggen dat aan tak het lekkerste is.
Groetjes.
truitje zegt:
Hoe lang moet er gemarineerd worden? Ik ga dit maken, met varkensschnitzel in reepjes en het kruidenmengsel van Liske, jouw shoarmasaus. Lijkt me heerlijk. Groetjes Gerda
:p:p:p
liske zegt:
Recepten ala mij zegt: